ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μείωση 40% σε όλα τα πρόστιμα αλλά και τριπλάσια προσαύξηση, ανάλογα με το εισόδημα του κάθε οδηγού προβλέπει μεταξύ άλλων- ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας. Μεγάλες καμπάνες έρχονται για τις…
Τελευταία τροποποίηση στις 01.Νοεμβρίου.2017.
Πάνω από 1.200.000 φορολογούμενοι, των οποίων τα ΙΧ τέθηκαν για πρώτη φορά σε κυκλοφορία την τελευταία δεκαετία στην ΕΕ ή στη χώρα μας, θα δουν τα τέλη κυκλοφορίας να αυξάνονται-…
Τελευταία τροποποίηση στις 31.Οκτωβρίου.2016.
Mε πρόστιμα απειλούνται οι οδηγοί συγκεκριμένης κατηγορίας μοτοποδηλάτων αν δεν αλλάξουν τα διπλώματά τους μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2015. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 18-01-2015 πρέπει να αλλάξουν τα διπλώματά τους,…
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο, το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείο Μεταφορών για τη φορολογία των οχημάτων, περιλαμβάνει σημαντικές προτάσεις αλλαγών σε διάφορους τομείς.
Η Fiat προωθεί το φυσικό αέριο, καθώς δημιουργεί μια σειρά μοντέλων που χρησιμοποιούν το CNG, ενώ και στην Ελλάδα, μέσω της ΔΕΠΑ, αυξάνεται η διείσδυση της αεριοκίνησης στην αγορά.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες θα προχωρήσουν από τη νέα χρονιά στην εφαρμογή της διάταξης της Τ.Ε. για άμεσες καταβολές των ασφαλίστρων, χωρίς περιθώρια χρονικών καθυστερήσεων.
Είναι απάνθρωπα τα ψηλά πρόστιμα; Είναι η «λάθος στιγμή» να επιβάλλονται νέα; Είναι ο νόμος άδικος απέναντι σε μια κοινωνία που δυσκολεύεται; Και τελικά πρέπει να τον αλλάξουμε, ή μήπως…
Ανοίγει ο δρόμος για τη χρήση φυσικού αερίου και άλλων βιοκαυσίμων σε αυτοκίνητα και φορτηγά στην Ελλάδα, αφού κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών που απελευθερώνει υπό όρους την αεριοκίνηση…
Με μεγάλη καθυστέρηση προμηθεύονται οι φορολογούμενοι τα τέλη κυκλοφορίας 2014, καθώς οι ήδη βαριές φορολογικές υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να τα καταβάλουν εγκαίρως.
Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες στον ασφαλιστικό τομέα, τα ατυχήματα των αυτοκινήτων έχουν μειωθεί αισθητά τον τελευταίο χρόνο, μιας και η κυκλοφορία των οχημάτων έχει περιοριστεί αρκετά.
Η οδήγηση είναι από εκείνα τα πράγματα που σε εξυπηρετούν απίστευτα, αλλά μπορούν και να σου προκαλέσουν μεγάλους μπελάδες!
Όπως αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών, τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα θα απαλλάσσονται από τον φόρο πολυτελείας, βάσει της τροποποίησης, που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή.
Με ψήφους 148 υπέρ και 118 κατά, η Βουλή των Ελλήνων επικύρωσε το νομοσχέδιο για τις συμφωνίες τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητόδρομων του εθνικού δικτύου.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση:  Πολυτεχνείου 3, Άγιος Νικόλαος, 72100
  • Τηλ:  +(030) 28410 82460
  • Fax:  +(030) 28410 82460
  • Κιν:  +(030) 6972 336627
  • E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Web:  http://www.mastorisf.gr

Θα μας βρείτε