Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχουν κανόνες για τα σχόλια;

Πέρα όσων αναφέρονται στους όρους χρήσης, οι μόνοι κανόνες είναι να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, κάνοντας χρήση πεζών και όχι μόνο κεφαλαίων γραμμάτων.

 

Πως μπορώ να εγγραφώ;

Επιλέξτε «Εγγραφή» και δώστε ένα ψευδώνυμο και το Email σας, όπου και θα σταλεί ο κωδικός πρόσβασης. Μετά τη σύνδεση σας, μέσα από την επιλογή «Προφίλ»  μπορείτε να προσθέσετε το ονοματεπώνυμο σας.

 

Εχω κάνει εγγραφή αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ γιατί;

Το ψευδώνυμο πρέπει να το γράψετε όπως ακριβώς το γράψατε κατά την εγγραφή σας. Για παράδειγμα το «cna» είναι διαφορετικό από το «Cna». Παίζει ρόλο αν είναι με μικρά ή κεφαλαία. Το ίδιο ισχύει και για τους κωδικούς. Αν συνεχίζετε να μην μπορείτε να συνδεθείτε, πατήστε στην επιλογή «Χάσατε τον κωδικό σας;» προκειμένου να σας σταλεί ένας νέος κωδικός.

 

Θέλω να μην πληκτρολογώ κάθε φορά το όνομα χρήστη και τον κωδικό, γίνεται;

Αν τσεκάρετε την επιλογή «Να με θυμάσαι», τότε κάθε φορά που θα πατάτε σύνδεση δεν θα χρειάζεται να πληκτρολογείτε τα στοιχεία σας.

 

Δεν θέλω να φαίνεται το ονοματεπώνυμο μου, γίνεται;

Γίνεται, αρκεί από την επιλογή «Προφίλ» να επιλέξετε από την «Δημόσια προβολή ως», πως θέλετε να φαινόσαστε στον έξω κόσμο…

 

Που βρήκατε το Email μου και στέλνετε ενημέρωση χωρίς να το έχω επιλέξει;

Οσα Emails έχουμε προσθέσει, προέρχονται από αναζήτηση στο Internet, καθώς και από Emails στα οποία ήμασταν και εμείς παραλήπτες. Κατόπιν αυτού δεν περιήλθαν σε γνώση μας με παράνομο τρόπο.

 

Μπορώ να δημοσιεύσω ένα άρθρο μου;

Φυσικά. Αρκεί να είναι διαθέσιμα τα στοιχεία σας. Αν δεν επιθυμείτε να το κάνετε επώνυμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψευδώνυμο σας.

 

Το άρθρο μου διαφωνεί με τη δική σας φιλοσοφία. Θα το δημοσιεύσετε;

Φυσικά. Οπως και κάθε άλλο άρθρο ανεξάρτητα περιεχομένου, αρκεί να είναι σύμφωνο με τους όρους χρήσης. Λογοκρισία δεν υπάρχει.

 

Πως καταλαβαίνω ότι ένα άρθρο δεν είναι δικό σας;

Σε κάθε άρθρο που στέλνουν οι χρήστες, αναγράφει στην κορυφή δίπλα στην ημερομηνία το ψευδώνυμο (αναγράφεται και στο τέλος του άρθρου).

 

Πως μπορώ να δω όλα τα άρθρα ενός χρήστη;

Μπορείτε να πατήσετε πάνω στο ψευδώνυμο που βρίσκεται στην κορυφή ή από την επιλογή «Κατηγορίες» (πρώτη στήλη δεξιά) να διαλέξετε το ψευδώνυμο του αρθρογράφου που επιθυμείτε, προκειμένου να δείτε μόνο τα άρθρα του συγκεκριμένου αρθρογράφου.

 

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Αν θέλετε να μας ενημερώσετε για οτιδήποτε, να κάνετε κάποια καταγγελία ή να μας στείλετε ένα άρθρο σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας (όπως κάνουν αρκετοί πολίτες). Είναι εντελώς ανώνυμη, αν δεν θέλετε να αφήσετε στοιχεία.

 

Είστε εχέμυθοι; 

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Email μας, δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουμε ή κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε κανέναν αν δεν το επιθυμείτε (δεν το κάνουμε, ακόμα και αν δεν το αναφέρετε).

 

Θεωρώ δημοσίευμα ως συκοφαντικό, υβριστικό, δυσφημιστικό, αναληθές. Τι να κάνω; 

Εχουμε αναφέρει πως το ιστολόγιό μας είναι ανοικτό σε κριτική.  Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Με χαρά θα δημοσιεύσουμε κάθε άλλη άποψη που αντικρούει τα γραφόμενα και θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο αν έτσι είναι, να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

 

Δεν υπάρχουν άλλες Ερωτήσεις-Απαντήσεις;

Υπάρχουν πολλές και εδώ έχουμε γράψει τις πιο συχνές. Αν ψάχνετε κάποια και δεν μπορείτε να την βρείτε, στείλτε μας Email (προτιμότερο) ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση:  Πολυτεχνείου 3, Άγιος Νικόλαος, 72100
  • Τηλ:  +(030) 28410 82460
  • Fax:  +(030) 28410 82460
  • Κιν:  +(030) 6972 336627
  • E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Web:  http://www.mastorisf.gr

Θα μας βρείτε